За wabi sabi

За Wabi Sabi

С Wabi Sabi даваме поле на въображението си и опитваме да разчупим стереотипите в мъжкото, а защо не и в дамското бельо. Искаме да дадем глътка въздух на едноцветните боксерки и монохромните бикини в гардероба, да разбъркаме скучните чекмеджета с малко цвят и забавление.

Wabi Sabi се роди като малко налудничава идея, която започна да изглежда все по-реална и постижима и достигна връхната си точка с ушиването на продукта, който, надяваме се, скоро да държиш в ръка.

Нашите Wabi Sabi Punks имат свеж дизайн, вдъхновен от любимите ни занимания - те са твоят избор, ако си по-авантюристично настроен.

За по-консервативните имаме Wabi Sabi Classics, които комбинират весели цветове със запазената марка на Wabi Sabi.

Защо Wabi Sabi?

Когато поставяхме основите на нашия бизнес, изборът на име беше една от по-трудните задачи. На фона на всички посредствени игри на думи и забавни имена, които измисляхме, Wabi Sabi дойде някак от само себе и донесе влага в творческата ни суша.

Wabi-Sabi е японска дума, която описва стремежа за търсене на красота в несъвършенствата около нас. Погледнато по-широко “wabi-sabi” са също и предмети, които са по някакъв начин различни от стандартното и обичайно приетото. Нашите продукти са именно такива - нестандартни. В същото време ние вярваме, че те са и красиви по свой собствен начин.

Как се произвеждат нашите продукти

Голяма гордост за нас е, че Wabi Sabi се произвеждат изцяло в България - невероятно, но факт. Ето как протича процесът по изработването на нашите бельо и аксесоари от идея до готов продукт.

Дизайн

Всичко започва с идея, малко вдъхновение и внимателно планиране, обикновено на работната ни маса в София. Важно е да определим точно какви дизайни искаме да реализираме в един производствен цикъл и да създадем нещо забавно и красиво.

Подготовка на плат

Не всеки плат е подходящ за бельо и печат. Необходима е определена плътност и съотношение между памук и еластан, които са обработени по определен начин. Памучният плат, който използваме в Wabi Sabi, се тъче в Стара Загора, за да получим желаните качество и плътност на материята.

Печат на плат и ластик

Печатът върху плат, предназначен за бельо, е сложен процес. Необходими са специални машини, които малко фирми в България имат. Памучният ни плат се печата във Враца, а ластиците за продуктите - в София.

Ушиване

Готовите платове и ластици се изпращат към Добрич, където се шият всички продукти на Wabi Sabi. Оттам те пристигат до теб във всяка точка на България.

Кутии и опаковане

За да ти предложим красив и завършен продукт, подготвяме специални картонени кутии. Те се произвеждат в Пловдив, а екипът ни ги брандира отново в Добрич. Част от опакованите боксерки и бикини заминават за София за по-лесна логистика при изпращането им.

Въпроси и отговори

Как да поръчам продуктите на Wabi Sabi?

Поръчка можеш да направиш през нашия уебсайт. Лесно ще се ориентираш в продуктите ни. Приемаме плащания с карта, чрез системата на ePay, по банков път и с наложен платеж.

Wabi Sabi има ли физически магазин?

Все още не. За момента сме ориентирали бизнеса си изцяло онлайн, но в бъдещ момент е възможно да открием и физически обекти.

Колко време отнема доставката?

Нашите продукти пътуват от България и ще дойдат при теб изключително бързо при условията на куриера, който избереш. Обикновено това отнема 1 работен ден, но при непредвидени обстоятелства е възможно продуктът да бъде при теб след 2 работни дни.

Защо няма по-голям избор от дизайни?

Подготовката на всяка серия дизайни на Wabi Sabi отнема време и ресурси. Колкото повече се развива дейността ни, толкова повече дизайни ще правим. Ние, повече от всеки друг, искаме да имаме много и различни дизайни, но това отнема време. Към всички фази на производството на Wabi Sabi продуктите подхождаме с много търпение, за да можем да се развиваме постепенно и балансирано.

Количка
Магазин
Любими
0 items Количка
Профил